#attblimittbästajag

Är ni redo för höstens VIKTIGASTE MAMMAUTMANING? 

SOJKAMAMMAJOLIE och DENTVETYDIGAMAMMAN har tröttnat på att vara trötta och vill lysa upp höstmörkret med en 4 veckor lång MAMMAUTMANING! Det spelar ingen roll om det handlar om att gå ned i vikt, bli starkare, mindre stressad - alla MÅL är välkomna för vi mammor är olika individer med olika mål och förutsättningar - eller hur? 

Det är alltså DU som sätter ribban för DIG SJÄLV i den här utmaningen.

Det handlar om att vi MAMMOR ska bli VÅRA BÄSTA JAG som vi någonsin kan bli! Därav #attblimittbästajag. 

Genom att få ner på PAPPER utifrån 4 ENKLA rubriker vad Du vill uppnå med 4 veckor av MAMMAUTMANINGEN: #attblimittbästajagoch att sedan kontinuerligt posta på instagram, facebook eller bloggar om hur Du gör, powerwalks, yoga, crossfit - U NAME IT - så kan Du vara den lyckliga vinnaren till:


EN LYXIG HOTELLÖVERNATTNING INKL. FRUKOST PÅ RICA HOTELL I STOCKHOLM, GÖTEBORG ELLER MALMÖ!

Eller VARFÖR INTE BLI EN AV FYRA VINNARE AV: 
ETT KVARTAL PÅ HÄRLIGA YOGOBE.COM! 

Det Du behöver göra för att delta i MAMMAUTMANINGEN: #attblimittbästajag är att följa de FEM stegen som visas på bilderna nedan och JUST DO IT! 

MEN DET VIKTIGASTE AV ALLT ÄR ATT DU NÅR DINA MÅL ELLER KOMMER EN LITEN BIT NÄRMARE MOT ATT BLI DITT BÄSTA JAG! 

Så vad händer den här veckan?

VECKA 1:
Under den första veckan 7-13 oktober ska Du PLANERA, först och främst ska Du skriva ut modellen och fylla i den samt posta den i olika sociala medier så att VI kan följa Dig! När du fått på pränt VAD det är du vill uppnå så ska Du planera in HUR du ska lyckas nå dina mål, det kan vara allt från att få in 30 minuters motion varje dag till att träna hårt 5 ggr/vecka.

Vi kommer naturligtvis märka vilka som hänger på via Instagram exempelvis MEN det vore JÄTTEBRA om Du som vill vara med kan maila oss så att vi verkligen inte "tappar bort" någon!

jolie.zeta@gmail.com

info.sojka@gmail.com

dentvetydigamamman@live.se

 
 
 

 

 
 

 

Glöm inte bort att vi alla i grund och botten duger som vi är och vad vi än har för mål med den här utmaningen så är ALLA MÅL lika viktiga! 

VI KÖR - HOPPAS DU HÄNGER PÅ!

 

 

Kommentera här: