Vår känslor

Jag sitter här och har nästan fått vår känslar, 27 Dec. Hur fint väder som helst och när jag vädradet sovrummet luktade det nästan vår. LÄNGTAR. Och med vårkänslorna kommer drömmen om hus, som alltid. Vill inte bo i en trea med två barn men frågan är om det är någon idé att flytta till större läght? När vi vill ha hus, kanske är lika bra att bo kvar. (fast vissa dagar känns det som om vi blir galna av att bo så trångt)

(bilden är lånad från http://www.salstershus.se )

Köpa eller bygga? 
C trodde jag var galaen när jag sa; vi kanske ska bygga hus? Han föreställde sig oss två bygga hus.. haha vilket hus det skulle bli. Ingen av oss är speciellt händig.. haha Nej jag menade naturligtvis att någon annan ska bygga huset åt oss. Då får man ju som man vill? Och det borde väl inte bli så mkt dyrare än att köpa ett? 

Hittade lite olika tomter här i stan och det är ju inte gratis och de komme med bestämmelser. KAnske ska man besöka en bonde som vill sälja? ;-)

26:e dec

Idag skulle min mormor fyllt 89 år om hon levt. Hon var född 1922. Men hon gick bort 2009 i mars, ett år ganska exakt efter morfar. 2:a dödsfallet och min andra garviditet.. Min morbror gick bort när jag väntade G och mormor när jag väntade M. 
Mormor visste att det var en liten tös i min mage men hon han aldrig träffa M, något som hon säkert hade velat gjort :-)

2 månader kvar nu.. Snart är jag inte längre 20-något..

Nytt år

Snart är det nytt år. 2012. Spännande. Jag har alltid gillat nyår men inte för festens skull utan för att det är ett avslut på året som gott och start på ett nytt år. Sen tycker jag det är kul med löften,det är inte många som lyckas hålla dem. För visst ska det hållas ett helt år?! Har du haft ett löfte som hållt året ut?

För ett år sen hade jag lite julångest. Jag trodde att jag skulle jobba denna jul. Jag hade planer på en vikt nedgång på 10 kg detta år. (jaa det funkade ju inte i år heller.) 

Just nu är det ganska lika förutom att jag vet att jag kommer jobba nästa år, eller det är ju om jag får vara kvar på jobbet då. Sen vill jag gå ner i vikt, igen.. Hur ska jag få motivationen till det?!
Mkt stress som helt klart gjort att jag vräker i mig kolhydrater i alla varianter samt inte orkar träna.. Blir en ond cirkel.. Så den måste brytas... Men inte i kväll.

Oh just det jag hoppades på att vi skulle fira jul utomlands eller i större boende.. Inget av dessa inträffade i år heller.. Men nästa?!

God Jul!