Spelnörd?

Min son är en tvspelsnörd, vid en ålder av 4 år. Helt sjuk. Men han älskar att spela. Finns ju så mkt att välja på nu mot när vi var små. dessutom gillar jag och c oxå tvspel. Så det är väl inte konstigt att G älskar det, när det finns Ps3 och Wii hemma.. 
M vill oxå spela så nu bråkar de o spelen i stället. Jag som trodde det skulle bli lugn och skönt när G fick spela lite.. Måste kanske bryta hans spelande oxå, för jut nu är det väldigt mkt tjat om spela..
 
 
 
 
Detta spel ihandlades idag, då den lille mannen tjatat i flera månader.. Men det är en liten gubbe som ska stå på ett "podium" och dit går M hela tiden för att ta bort den lille spelfiguren.. Inget bra spel trots allt?!
 

Midsommar

Halloj. Jag jobar hela helgen. Kvällen i fredag och dagen i går och nu ska jag snart åka i väg igen för ett kvälls pass.
Jag har under två pass varit den mest erfarna ssk på avd och ett av passen även den äldsta (bland personalen..)
Och det har ju hänt tidigare, när jag jobbade i kommunen men nu kändes det ju mest skumt. Trodde jag var nyaste sköterskan ju ;-) Tydligen så har jag jobbat ett år och en månad, tiden går fort.

Måste bara säga att det är skit svårt att motivera sig till nyttigt liv, oavsett väder. I vinter tänkte jag att när det blir bättre väder.. Nu har det varit någon dag eller kväll med bra väder då har sambon och jag unnat oss bira och sushi. Ingen blir väl smal och tränad av att sitta i soffan och dricka bira?!

Men gött är det iaf. Vi njutar iaf av livet och det är väl bra (i måttliga mängder)
Hoppas sommaren kommer igång nu, även om det går mot mörkare tider nu ;-)
Ciao
En mkt fin bild på mig och halva min syster :-) (har klippt mig nu iaf och ska lägga av med bitch minerna snarast! )

Cykla

Idag har vi cyklat, var och skaffade en cykelkärra innan. Den tog bara 27 kg så ett barn fick åka i den och ett bakom mig i barnsadeln. M fick åka med mig, det var inte poppis. Men efter 20 min ville G byta. Så efter fika och lekparks häng fick de byta plats på hemresan. M blev inte nöjd. Så vi fick stanna och byta igen. 

Den fröken kan inte bestämma sig! Det märks att hon snart är 2 nu. Och att hon har vilja av stål.. Herre. Ligga på golvet och sparka i benen är det enda hon gör här hemma. Kan ju undrar varför??!