Ideer

Haricuts som jag funderar på:
 
 
Någon variant, vad tror du?
:-)
Jag har ju jaft kort hår, för ca. 14 år sedan. Men jag vill inte se ut som en gammal tant som förösker se hipp ut :-) Jag vill inte se rund eller tjock ut..
 
 

Bad hair day

Så här låångt hår hade jag på M namngivning det var i mars en klippte jag av lite..
 
Tappade en hel del oxå efter graviditeten. Efter det har jag inte gillat mitt hår.. Vet inte vad jag ska göra med det heller.. Har det uppsatt hela tiden. Måste ju det på jobbet.. Visst jobbet är inte allt men jag är ju där mer än någon annanstanns. 
Här är avklippningen.. Inte bra. Gillade den aldrig och sen hade jag håret uppsatt ganska strax efter klippningen iaf.. Klippte lugg ett tag oxå. 

Nu ser jag ut såhär typ.På bilden med M har jag ganska mkt hår, har klipptur en del nu och klippt hel lugg men orkade inte ha den nere.. Så jag ser ut som bilden med glasögon, nästan jämt..


Vad ska jag göra med håret?!
Jag gillar låångthår men kan inte och orkar inte ha det utsläppt. Kanske en kväll på krogen men thats it.. (hur ofta är jag på krogen?! )
 
 

Utmaning

Oj vad jag är hungrig! Känns som det enda jag tänker på är mat. Även om det inte är förbud så känns det svårt och jag blir fort hungrig av att äta mig mätt på grönsaker.. 
Eller så är det bara för att jag inte ska. Äter oftare och är hungrigare.. Men jag fåt köra på.
 
Idag kan jag iaf lägga mig i tid och få mina minst 7 h sömn. Annat var det i natt, somnade 23.40 och klockan ringde  05.30.. GODMORGON.
Morgon promenad?
Nej. Jag missade första bussen så jag kom till jobbet precis innan jag började.

Snart träning (läggning av storbarnet först  bara) sen ska jag plugga, rensa, äta och se på serie.. Efter träningen..
Kanske ska prioritera?