Hur gör djur?!

Jag undrar hur andra gör när dom har två (eller fler barn) med tex: Toabesök?
Något annat än att passa barn, som kanske plocka ur diskmaskinen? laga mat?

För här fungerar inget.
Om M sover och jag ska "passa" på att göra nått smiter G in till henne. Eller så väcker han henne genom att skrika och banka på sovrumsdörren..
Jag försökte gå på toa förut, med öppen dörr så klart och då stängde han toa dörren och gick in till M... Så nu är hon vaken och jag kan återgå till att sitta i soffan...

Hade tänkt hämta hoppgungan men den ligger i förådet, som är ute! 

Nää jag känner mig låst.
Hur gör alla andra?!

Störd

Jag kanske är störd men ibland blir jag störd när alla säger att mina barn inte är lik mig alls.
Är jag den enda? Visst jag vet att jag kan säga samma sak, typ lik pappa`? men det komiska är att de flesta i sambons släkt tycker att mina barn är lika sambon eller sambon syster..

Eh nej.

Visst M är ju ljus och blond. Men inte så blond som C var som liten iaf. Jag kan ibland tycka att hon är lik min syster som liten ;-)

Jag stör mig. Jag ser likheter ganska bra (om jag får säga det själv) och då gillar jag inte när folk ska leta efter likheter som inte finns. Joo men jag ser att hon är lik dig, kanske.. ehh.

Som när folk adopterar och okända säger åh vad söt, hon/han är lik dig ;-)

Och visst lite känner jag att det vore kul om jag fick en brunögd unge. Om dom hade bruna ögon skulle folk kanske se likheten bättre eller?!

(ok det blev ett töntigt inlägg..men jag är förkyld, har smärta i hand/handled och magkatarr så det är ju lite synd om mig iaf ;-) )

Måndag i morgon, gött. Då blir det lite vardags rutin igen. Skönt!

ned trappning?!

Idag åt M majs och potatis puré med bröstmjölk. Första gången som hon åt det som serverades. Ingen jätte potion men hon ÅT iaf :-)
Så nu får jag försöka pumpa ur och sen börjar nedtrappning och upptrappning :-)
Förra gången tog nedtrappningen av amningen skit lång tid. Hoppas det går lite snabbare denna gång. För jag vill inte jobba och amma det är lite väl jobbigt ;-)