Valborg

I morgon är det Maj månad. Bättre väder då får vi hoppas. Idag var det strålande väder men nu är det mulet och kallt. Vi ska inte värma oss vid någon majbrasa, vi ska mysa inne med räkor. G ska få vara med och äta. Troligtvis kommer han vilja sova i stället men just nu är han förväntasfull :-)

Systers kille kunde inte fixa bilderna från min dator, så nu får jag lämna in den. Hoppas att det inte kostar skjortan och att bilderna kan räddas. Detta ilands problem ger mig magsår ;-)

Nu blir det att invänta sambon så ska det snart ätas :-)

Bokklubb

Jag skulle vilja starta en blokklubb. Tänk vad skoj!
Läste på vimmelmamman och hittade ett inlägg om just det. (här finner du det)

Hur skulle man gå till väga, kanske skulle de som var intesserad höra av sig? Jag har ju flera vänner som läser böcker, sen har jag vänner som är lite som jag läser i perioder och sen vet jag en som gillar böcker men hon säger att hon aldrig hinner läsa.
Men det skulle vara skoj tycker jag.

Får fundera mer på detta.
Denna bok läser jag nu, ville inte börja först tyckte att den var liite seg, de första sidorna eller så fick jag inte ro. Men nu är jag fast som vanligt. (Jag läser ganska långsamt och dessutom bara när jag gått och lagt mig av naturliga orsaker.. Men men jag läser ju iaf)

middag

Nyss hemkommen från trevlig föreläsning och middag med jobbet :-)
sånt som man behöver ibland, dels för jobbet och sammanhållning men också som mamma :-) känns nästan som jag varit ute och ätit med goda vänner (nu är mina kollegor kanske trevligare än andra ..)
Ska titta på svt play sen, ska se på skönhetbubblan men först blir det Private praktice.