Ledig

G är hos dagmamman nu :-) Dom skulle ta kort idag så han gick ner till öppnaförskolan vid 12 och ska stanna till 4. Lite omvänt men det är riktigt najs faktiskt.
Bara ag och M hemma :-)

Passar på att njuta av tystnaden :-) Men nu vaknade den lilla tjockisen så jag ska väl umgås lite med henne oxå. Passa på att träna ryggen kanske, inte så ofta hon kan lila på golvet och träna..
Jag kanske passa på att köra lite yoga oxå.. Måste träna lite mer så jag går ner resten.. Men jag ser iaf inte ut så här längre ;-) Vecka 31 och på min examens dag.

Dag 06 – Mina syskon

Jag har en hel drös med syskon, 4 "halvsyskon" och 4 småsyskon.

Halvsyskon: Michael 47 år
                   Peder 45 år
                   Patrik 38 år
                   Liselotte 35 år (tror jag)

Småsyskon: Therese 25 år
                   Marcus 24 år
                   Caroline 18 år
                   Sebastian 10 år

När jag skriver ner allas åldrar kan jag inte fatta hur gamla alla är. Hur gick det till?!
Jag var 3 år och 6 mån när jag blev storasyster, kommer inte ihåg så mkt men mamma säger att jag slutade med napp och skulle äta med gaffel för jag var stor :-)
Mellan Therese och Marcus är det 1 år och 2 mån, dom har haft mkt glädje av varann. Dom var lika vilda båda två och hittade på en hel del hyss :-)
Caroline föddes när jag var 10 år och hon kom för tidigt. Fick bo på BIVA ett tag.
Mellan Caroline och Sebastian skulle det vara en syster till, Ida. Men hon dog i livmodern, hon skulle ha varit 12 år nu. Lille Sebastian kom när jag var 18 år och hade flyttat hemifrån. Ett syskon som jag inte växt upp med.


Ibland känner jag mig som 100 år och ibland som 18. För mig är alltid mina småsyskon små. Blir nästan förvånad när Sebastian svarar i telefon eller sitter vid datorn ;-) Han kommer nog alltid att vara bebisen i familjen :-)

Dag 05 – Vad är kärlek?

Love is..bring out the best in each other. :-)

Usch vad svårt, jag vet inte vad jag ska skriva. 

Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".

Jag är skit trött så jag ska gå och sova nu. Orkar inte tänka :-)
Som Maslows behovs trappa... Man måste uppfylla vissa behov i "rätt "ordning. Först kroppsliga behov som tex sömn eller mat. Sen kan vi ta nästa trygghet och sedan beöver vi kärlek.
Så just nu behöver jag sömn ;-)

God natt.