sova

Nu går jag och lägger mig, känner mig fortfarande bakis. Men ingen spya ännu.. Inte av M heller.. Hoppas på en god natt.

Magsjuka?

Uhh vad lövly. G är ju helt knäpp eller så har han bara tur. Men i torsdags spydde han två gånger. Sen somnade han om och var super pigg och som vanligt hela dagen i går. Vaknade vid elva och spydde igen. Somnade om och ja idag är han lika pigg som vanligt..

Visst låter det inte som magsjuka? Vi tänkte att 1 det är magsjuka eller 2 räkor. Men innan han vaknade den andra dagen, hade pappan i familjen börjar ojja sig.. Kurrande mage och ångest. Så det är magsjuka, utan tvekan.

Nu är det väl bara att vänta på min tur, eller?! Jag vill inte bli sjuk men sannorlikheten att inte bli det känns ganska så liten..Mkt psykologisk oxå men jag känner mig inte riktigt helt hundra. Lite som om jag var bakfull, fast jag festade inget igår ;-)

Fy fan. Vill inte bli sjuk och jag vill inte att M ska bli det heller. Visst blir det som för G är det ju lugnt. Men förra året vi hade kräkan blev det samma för G. Och helvetet för oss. Den gången tog det dessutom 4 dagar innan vi blev sjuka.. Så trevlig valborg på er. Jag blir väl kristen under helgen ;-)
(Tur att vi har har fått matleverans av Katrin, C syster. Så nu har vi bunkrat upp med proviva.)

Piraya

Nu har M blivit super tät i näsan också. Hon har svårt att andas. Och detta har lett till att hon biter mig, suger lite och sen biter hon som helvete. (dessutom är tand 3 och 4 på väg i överkäken...)
I går ammades hon inte på kvällen, för hon bet. Hela tiden. Så jag lyckades pumpa ut liite. Och sen åt hon liite välling. Men hon sov till halv sju iaf. Men då var hon vungen att äta, höll på att sprängas om jag säger så.

Det målet gick fint. Men sen brukar hon få en slurk innan fm sömnen, men det gick inte alls. Biter.

Ja jag vill sluta amma men det fungerar inte att sluta på dagen, har för mkt mjölk för det. SÅ då lär dom ju spricka ;-) Men visst jag får väl kämpa på. Problemet är ju maten. Ska hon inte äta nått?!

Just nu känner jag såhär. Gud vad skönt det ska bli när jag inte ammar mer, inge mer smärta. Men gud så sorligt att sluta amma. Delade känslor om man säger så ;-)
Suran kunde inte sova så jag givk in till köket för att göra välling, kanske funkar?! Men när jag kom tillbaks till sovrummet, lår skruttan på sidan och sov, som en stock. Sötnöten. Visst är bebisar konstiga? Gråter och har svårt att komma till ro och nästa sekund sover dom?

Nu blir det kaffe på ballen och sen blir det skåp rensning :-) Vad gör du idag?