Fotomodell

G poserar, mkt svårare att få "bra" bilder på honom. HAn vill liksom inte vara still. Min Grönögda skönhet :-)

Patient

I lördags förmiddag fick jag jätte ont i magen, kunde inte åka och jobba utan jag fick åka in till akuten i stället. Själv misstänkte jag blindtarmen och det gjorde de där oxå. Fast då var mina infektions värden normala och jag hade ingen direkt feber. Så jag blev inlagd. Usch så långsamt tiden gick. Blää.

Det kom en dr och tryckte på min mage så jag skrek och sen kom han tillbaks. Sen fick jag vara i fred under natten och på morgonen kom det en annan dr som tyckte jag kunde gå hem. Hon sa att man vet inte alltid varför man får ont i magen.. Det känns inge bra. Men tiden gick och jag fick tillslut tjata på ssk som ringde en annan dr som skrev ut mig. Utan att känna nått mer på magen.

Vill inte ligga inne och vänta då kan jag vara hemma, söka akut igen om det kommer tillbaks eller om febern kommer.. Men idag känns det ok, lite som ömmande träningsvärk i magen om man klämmer. Så klämmer jag inte har jag inte ont, så det är ju skönt.

Skumt?!
Och som nån sa: det kan ju vara nyttigt att vara pat själv i bland oxå, men  nej. Jag har varit pat och insett hur vård personal kan vara. Men det visste jag innan, men däremot kan jag jämföra avd och se att avd 6 har ett annat sätt att jobba än vi. Men då var det en akut kirurg avd och jag jobbar ju på medicin. Och om jag nu vet hur SATANS ont det gör att ha en nål, vad ska jag då göra med den kunskapen?! Nålar måste ju sättas i af.. Eller som en ssk sa, hur ont har du då? du ser ju så lugn nu.. Efter att dr tryckt på min mage och jag skrek och sa att jag skulle slå dr, säger ssk igen; Men gud har du så ont? jaa nu såg jag hur ont du hade..
Ifrågasätta någons smärta ska man inte göra, men det visste jag ju innan ;-) Men visst nästa gång ska jag krypa in och skrika från början..