Vår

Fattar inte att det är 28:e mars idag, känns som om denna månad har rusat fram, eller? Jag fyllde år för en månad sen (+ 2 dagar). Januari kändes ganska seg men nu verkar tiden rusa på. Står väl inte på förren sommaren är över. Man går liksom och väntar på den hela året och så poff, är den över. 

Vi kommer att bo kvar i denna skit lägenhet även denna sommar. Tyvärr. Hoppades på den nya med uteplats men det fanns någon annan med mer "goda skäl".. KBAB har ju ett helt fuckat system, ibland går det nog inte helt rättvist till.. Önskar att vi kunde sluta bo hos snålj-bolaget no 1.

Men jag jobbar 80%  som sjuksköterska och min sambo pluggar så villa lär väl aldrig hända känns det som.
Men jag ska inte vara bitter för det. Det som är skönt med framtiden är att man inte vet hur det blir. Det gillar jag. För det kan bara bli bättre, eller hur?!

Nu ska jag städa kattlådor, min tur tydligen..
Godnatt.

Sjukis

M har hostat och snorat under helgen men ingen feber och i går mådde hon bättre så vi tyckte att hon kunde gå till dagis idag. 45 min efter lämning ringer de och säger att hon har feber, 38,3. 
Väl hemma kollade vi tempen igen och då hade den stigit lite mer, hon såg verkligen hängig ut då. Hon fick en supp och somnade i soffan 10.30. Skruttan.

När jag väckte henne hade tempen stigit till 39,3. Tråkigt med temp. Min hjärna går igenom tänkbara sjukdomar. Och om jag behöver ringa vårdcentralen eller inte. (hatar att ringa dem för de är ju så dumma i huvudet.. Fast M och jag har bytt VC så den nya kan ju vara bättre)
Iaf nu när jag gjorde smootie till G, la skruttbullen sig i soffan och nydde. Tog en ny temp 39.9. Känns inge skoj att hon blir så påverkad av temen och att den inte sjunker. 
Hon somnade i mitt knä nu så hon fick lägga sig i sängen i stället.
Passade på att kika ner i svalget och där är hon röd med två blåsor?!

Kollade google men blårona sitter inte på halsmandlarna utan i bak i gommen typ.. Kanske ska ringa i morgon ändå?! Men nu har hon ju bara haft temp i en dag och enligt VC ska de ju ha det i 4.. 
Eller så är det bara virus.. Visst är det jobbigt när de små är sjuka?
Om någon undrar hur snabb jag var hem, så var jag redan hemma med nackspärr. Skit kul det med. Igår hade jag konstant smärta men idag har jag "bara " haft skit ont vid rörelse. Man ska ju röra sig men massage, tigerbalsam och vetevärmare lindrar lite iaf. Fy. Jag som är så tränings sugen..

Så här pigg har inte M varit idag..

Barnmässan

Jag vann! Brukar aldrig vinna, nått. Men nu vann jag en fribiljett till barnmässan. Gratis är gott. Vi var där i fredags och vi var en av de 100 första så vi fick en goodiebag.
Barnen tyckte det var skoj, men för vår del var det bara trångt och trist.. Köpte inget. Hade tänkt det men först så kunde jag inte komma fram och sen så fanns det inte så mkt till så bra priser. Kan ju lika gärna handla online.

Men M blev jätte glad när hon såg "den riktiga" blixten mcqueen. Skrek rakt ut. :-) Och själv klart fick hon prov sitta den. Vilket slutade i att M blev skit arg när vi skulle lyfta ur henne.

G fick oxå sitta men det var inget han egentligen ville. M var mer intresserad, kanske blir M en racerförare?!