Skönt

Sol och värme är det bästa jag vet. Speciellt när man är ledig. Gud vad gött det är att vara LEDIG. Nästan så jag blir sugen på att gå hemma i stället för att jobba. Fast jag vet ju oxå att man uppskattar ledigheten mer när man jobbar. För jag har ju varit hemma mellan juni 10 till mitten på maj 2011 och då uppskattade jag det inte lika mkt som jag borde.. Ett tag trodde jag att jag skulle bli galen av att bara vara hemma och dra.. haha.

Men just i dag vill jag alltid vara ledig. Synd bara att jag (vi) inte hade ett hål med pengar så att jag kan vara hemma lite mer och samtidigt leva gott. Kanske åka på en resa. Planen är iaf att resa i augusti. Men vi har inte bokat nått ännu. Får se om man kan resa till grekland eller om vi ska åka till mallorca. Kan ju resa dit från karlstad. 

Gabriel är ledig från "dagis" nu, och jag sa, till C. : sa du att han har semester nu då? (eftersom han gick hem en dag innan ledigheten.) C: ja.
G: ja, jag åka semester, jag. Åka flygplan.
Nu var det ju inte riktigt vad han skulle göra, han skulle följa med C till skogen och fiska. haha. Men semester betyder åka flygplan för den lille.

Design

Jag ville byta design men jag ser ingen ändring gör ni?
Ser lika tråkig ut som vanligt. Fuck, jag har google crome och det kanske är därför jag inte ser nått??
Inte lätt att veta hur man ska göra :-)

Ensam hemma

Idag är jag ensam hemma, eller ensam är jag ju inte, M är hemma oxå. Den manliga halvan av familjen har begett sig till norra värmland för lite fiske. Jag kunde ha följt med men orkade inte. Passade på att stanna hemma i stället. Inte varje dag man är hemma ensam med lillskrutt. Och i två dagar och en natt heller. Oftast är det jag som tar båda barnen med mig upp till mina päron. Så det kan ju vara skoj för C att åka upp med G. (M får vänta några år till, innan  hon kan fiska)

Har haft en toppen dag idag. Solen har skinit över Karlstad och jag har varit på stan med Zanna och våra minstingar. Blev färska italiensk glass på Carli och shopping. Hittade lite smått och gott på rean. Och Z fick mig att köpa Bh på change, har tydligen haft fel storlek på bh tidigare. (som 80 % av alla svenskar) två för en var det nu så då måste man ju passa på :-)

Sen blev det solning på Z uteplats. Bebisarna fick bada lite. 

Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Ovan att vara själv. Bebis sover. Och jag har hela kvällen för mig själv, vilket inte alls känns lockande nu. Känns som jag ska gå och lägga mig. Trött och utråkad :-) Har satt damsugaren på arbete men resten får jag damsuga i morgon. Undrar vad vi ska hitta på i morgon?!
Passa på att njuta av lugnet, men samtidigt har jag väl blivit van att ha en familj med lite liv och rörelse ;-)