Jobbskor

Kan man köpa jobb skor på vintern?
Allså jag vill ha bra sandaler, klarar inte av att ha gympadojjor på mig inne i 8 h...
Så vad gör jag?

Jo jag åker till Bergvik, The shopping mekka.. Men där kan man inte köpa sandaler, inte på någon av sport butikerna och inte på bergkvists skor. Så vart i H-vete ska jag hitta nya jobb skor nu? JAg kan inte vänta till våren.. 


Escape

Var och handlade lite mat, en kväll förra veckan. Och i kassan låg denna tidining, tidningar är lite av min last. Jag tyckte den såg så lockande ut och namnet är ju det, eller hur? Gud vad jag är trött på nov och mörker nu. Visst vintern borde komma snart men jag längtar efter sommaren..

The Notebook

Ok jag är seg, filmen kom ju 2004 lixom. Men jag har inte sett den förrens nu. (Pernilla och Helene rekommenderade den varmt.)  Hade hört titeln men inte tänkt så mkt på den och när jag hörde om vad den handlade om och att man gråter. Ville jag inte se den. 

Ska jag vara ärlig undviker jag filmer som jag vet att jag kommer gråta av att se.. Vill inte gråta. Men jag hade ingen annan film att se på så jag såg halva i går och andra halvan idag. Höll tårarna borta ganska länge, i slutet på första timmen.. "andra delen" var mer sorglig. Men nu har jag sett den. 7,9 är betyget på IMDb. Den var ju inte dålig. Men den var så himla sorglig. Jag är så känslig av mig..

Så nu ska jag ta mitt söndergråtna ansikte och gå och sova. Jobb i morgon kl 6.45