Gräshoppan

För några dagar sedan:

M säger hoopppan, låter som åppan.
C är lite små döv så han svarar jaa apan.
M säger hoppan, inte helt nöjd med pappas ord val.. 
Då säger G: Pappa du säger apan, men det heter gräshoppa!
 
Själv satt jag bara och lyssnade på familjen med kommunikationssvårigheter :-)
 
Nu ska jag sova, snart upp och jobba igen.

Semestern är slut

Idag ska jag börja jobba igen, skulle gjort det i tisdags men jag (är fortfarande) sjuk. Super virus kom och knackade på i söndags kväll. Frossa och feber och ont i hela kroppen, trodde jag fått influensan.. Halsont osv. Nu är det "bara" hosta och "hela huvudet fullt med snor" ;-) Detaljer. hehe.

Men efter två sjukdagar, samt en ledig dag ska jag idag iväg och jobba. Första dagen efter 3 veckor semester. Innan jag blev sjuk kändes det hemskt. Som om jag aldrig mer ska vara ledig. Men sen blev jag sjuk och då har jag bara önskat att få gå tillbaks till jobbet. För att vara sjuk och instängd med två krassliga barn och en sjuk sambo är inte skoj.

Jobbar hela helgen...

Hiiiaaa hiiiaa

Detta är M´s Hiiiaa hiiiaa, eller häst kanske? Fast det är en Zebra och det rättade hon C med här om dagen..
Men zebra/hästen är ingen bra leksak att förvara i hennes rum när hon ska sova.. Helt plötsligt låter det "hiiaaa hiiaa" inne på rummet och ett väldans spelande och stuttsande hörs.. 2:a kvällen som M sover i egen stor säng nu. I går somnade hon halv 8, efter en timmes "läggning". Sov till halv 8 i morse också så det var ju bra, även om ingen annan i familjen är morgon pigga.
Nu har hon varit där inne i 10 min. Nedräkningen har börjat ;-)
God kväll