7 år

I morgon är det 1 augusti. Då firar vi 7 år. Det är sju år sedan C kom hem till mig. Vi skulle gått ut men alla bangade och jag och C bestämde oss för att ses iaf. (vi hade ju sovit tillsammans i en husvagn i höljes ungefär en månad innan. Så det var ju inte första gången vi sågs)
Iaf, han åkte från ambjörby skit sent och var inte framme i stan förens halv tolv på natten. Då skulle vi se på film, kommer inte ihåg vad det var men det var nån skit.
Ja och på den vägen är det. Dagen efter bestämde vi oss för att se eller känna efter. Distans förhållande var ju inget man ville ha. 1 år som distans blev det, sen blev det Örebro. Och sen tillbaks till Karlstad. Efter 2 år förlovade vi oss (30/8- 06). Efter 3 och ett halv år kom G. Sen kom M, 4 dagar efter 6 års dagen :-)

Känns som hundra år, så mkt som man gjort. Jag var ju bara 22 år när jag tfräffade mannen i mitt liv. Och givetvis i bland vill jag kasta ut honom, men just idag känns det bra. Och då vill jag inte byta ut honom :-) Och snart ska vi äta lite Sushi, fick vänta en timme, för avhämtning. Men men.
Förlovningsbild, Alanya, Turkiet.

Svett

Blää vad jag blir trött på naturliga deo. Hade hoppats det skulle funger men nä. Känns som inget hjälper just nu. Fattar inte varför jag ska lukta svett. Hade en vision om att inte använda deo som har aluminium i sig. Eftersom jag fick utslag och inte kunde raka mig. (vill helst inte ha hår under armarna.. så naturlig blir jag aldrig)

Har haft uterkrams deo, den fungerade bra ett tag men inte nu. Alla prata om "avvänjnings period" men 2 månader har gått.. Sen jag bytte och jag luktar svett. Fy. Sen blir jag ju nojjig oxå, eftersom jag inte gillar svettlukt. Vad gör alla andra? Eller luktar andra inge svett? 
Som C tex, han har aldrig använt deo. Han har parfym men ingen deo och han luktar inte nått alls. Idag gav jag upp och köpte en deo, med all-inclusive. Parabener, tungmetall och parfym.. Luktar gott?! Det vette fan. Men det luktar ju inte svett iaf.. Får väl försöka testa någon annan naturlig deo. 

Bästa vore ju om man slapp använda nått men dit kommer jag aldrig, känns det som. Vill ju inte bli en "svettkärring" lixom..

Kärleksmums

Sitter här och väntar på att barnen ska sova, orkar inte röra mig ur fläcken. Såå sjukt trött och känner mig lite sådär smågrinig. Ingen anledning bara less.. Kanske beror det på en viss ring? kanske beror det inte på något. Eller så är det helt enkelt bristen på ÖL som gör sig påmind?! (Ska ut på stan i morgon och dricka en bira. Yeah!)

På tv är det leila bakar, GUD varför är hon inte här?! Tänk om hon hade varit min sambo? Gissa om jag hade varit fet, hehe. Nä nu vill jag oxå äta kärleksmums :o)

Napp instoppning igen.. M har svårt att somna...