Längtan

Igår var det snöstrom. Men idag var det SOL. 19 grader var det mitt i solen på stora personal parkeringen när jag åkte hem från jobbet idag. 19 grader. Wow. 
Längtar efter vår, sol och värme nu. Ge mig. Är så sjukt trött och bitter. Känner mig less och grå. Detta tror jag att våren kan råda bot på. (en kan ju alltid höppes ;-) )

I morgon ska jag köpa jord och plantera lite frö inför sommaren :-)

Bara byte av boende som fattas. Längtar så efter att få öppna balkong dörren och gå ut på marken barfota. Att kunna sätta sig på en veranda eller uteplats och njuta av solen. Vi får väl se vad som händer.
Ett fint citat på det " framtiden är oskriven.."

12 år senare

För 12 år sedan fyllde jag 18 år och idag fyller jag 30 år. I dag är jag inte riktigt lika bakfull som jag var för 12 år sedan. Men ändock bakis.
Jag gick ut på krogen dagen innan födelsedagen. Och jag drack massor av alkohol. Det var ingen som trodde att jag fyllde 18 och i går var det ingen som trodde att jag fyllde 30 heller ;-) 
Såhär dagen efter tycker jag alltid att det är jobbigt, eftersom jag skäms lite. (eller mkt) 
Blir ju sådär jobbig som berusad. usch och fy. Men nu ska vi blicka frammåt. Dags att bli vuxen nu eller hur?!

Man kan ju fråga sig varför jag jämför 18 års dagen med 30 årsdagen. Lite visare nu. Då var jag ändå ganska vis som ung och dum men det slutade tyvärr väldigt dåligt den kvällen och det kommer jag aldrig att glömma. I går slutade kvällen väldigt bra, trotts att jag såg dubbelt. Jag åkte hem i taxi, i tid och jag somnade i min säng bredvid min fina sambo. <3
Som 18 somnade jag på ett ganska så fel ställe, vaknade och släpade mig därifrån med min kompis. Liftade hem till henne, med en äckel gubbe. Somnade i hennes 90 säng och vaknade när hennes far sjöng "ha den äran" och då visste jag inte vart jag var?! 

Vilken tur att man blir äldre och tänk vad skönt att man lär sig något under åren :-)
Nu behöver jag inte gå ut på läänge, i morgon ska jag fortsätta med det nyttiga livet, igen. Burpees och bra mat. Nu ska det kämpas på.
Bjuder på en fulbild på mig. Usch vilket tråkigt hår jag har. Vad ska jag göra?!

Förberedelser

Nu jobbar jag hårt för att få klart allt tills i morgon. Sambo och G är båda kakmonster och vill säkert sätta i sig allt.. Bäst att inte låta dem vara ensamma i köket.

Testar kameran emellanåt, men det blir mest närbilder på barnen. Alla bilder ser lika ut dessutom ;-) Får väl kanske läsa igenom "handboken".?!
Nu ska det bli tacos. Fredgas mys för ovanlighetens skull.