Satan i gatan

Jag är så trött. Skönt det skulle vara att få sova, nu när M sover. Men jag ska strax hämta hem G, om 20. Så jag hinner inte sova nu.. Men oj oj vad jag skulle vilja.

Det är skönt att vara ledig må jag säga. Hemma fru kanske skulle vara nått? Eller inte. Med en sovande bebis och en laptop i knä är det ju gött. men när det ska lagas mat och ett barn är surt och ett annat trotsigt.. då är det inte så gött. Då är det lättare på jobbet. :-)

Anställning intervjun, gick så där. Vi får se vad de erbjuder. Sen får vi se vad min chef säger oxå. Jag vill ju egentligen bara ha ett jobb. Och vart jag vill vara och inte vet jag inte. Lättast är det ju att vara där jag är, har ju börjat "komma in" i arbetet och i arbets gruppen.. Byta avd känns jobbigt. Känns jobbigt att ta beslutet själv också..
Så jag får se hur det blir. Bara att AVVAKTA ;-)
Nu får jag väcka skruttan, som bara sovit i 40 min, så vi hinner hämta G i tid :-)

Inskolning

Idag var första dagen för lilla M på förskolan, denna dagen kom väldigt snabbt.. Men men. Jag har varken ledighet kvar eller lust att vara en hemma mamma. Så då måste ju barnen vara på förskolan, allt har sina för och nack delar. (antagligen för att vi ska få dåligt samvete.. oavsett)

Klart att jag inte velat skola in min ett åring i en barngrupp på 16 barn. Med tre fröknar och alla barn är under 3 år. Blir ju trött bara av att höra om det. Men annars tycker jag att avd är super, personalen är trevlig iaf. Inte helt genus inriktade men man kan inte få allt.

anyway, M gillade det. Hon var skit glad och nöjd. Kröp runt och undersökte.
Lång inskolning är det, med lånsam upptrappning, jag vet inte vilket som är bäst men jag måste ju finnas i närheten i 2 veckor..
I morgon ska jag på arbets intervju/träff. Måste ju söka jobb i fall att jag inte får fortsätta.. Vi får se hur det blir ;-)

Kolmården

En bebis till.
Puss på dig!
Matar get :-)
Nya safari turen. Rekomenderas! (om man inte är höjd rädd.)