Drömmar

Åh jag vill flytta. En liten 3:a för fyra personer och tre katter, är lite trångt. Speciellt nu när M börjar bli störd av oss och vi av henne.. Hon vaknar lätt och väcker oss lätt. Härom natten stod hon i sängen och morrade, tror nästan att hon härmade pappan som snarkar en hel del.. :-)

Trist när jag lägger mig för att läsa och helt plötsligt är hon vaken, då kan jag inte fortsätta läsa för då ska hon upp.. Tillbaks till boendet, vi har en sliten lägenhet och det skulle vara trevligt med något frächare. Har suttit på hemnte och drömt lite. Men en sjuksköterska med 80% och en student kan knappast få något större hus lån. Och husen här omkring kostar ju en del. Sen vill jag inte köpa ett hus som måste renoveras för flera miljoner. Dessutom vill jag inte bo upp hela lönen heller.
KBAB har ju byggt nya läght i orrholmen och de kostar, tror att en två kostar 6500 och en fyra ligger runt 9000. Det är ju hela C studielån.. Mkt pengar till en hyresrätt, skillnad om man betalade de pengarna till "sig själv".

Men samtidigt orkar jag inte bo i detta rått bo länge till. Så vad göra? 4 or är det ju brist på eller?

Lördag hela veckan.

Ledig hel, det är väl najs. Synd bara att det är lördag och söndag. Sen jobb igen. (men det är ju ändå fördelen med mitt jobb, att jag kan vara ledig mitt i veckan och iblabd 3 ledig helg.. )

Måndag- fredag jobb är ganska jobbigt tycker jag. Man blir liksom döttstrött på torsdagen. Fast samtidigt händer det alltid roligheter den helgen man ska jobba...

Blä vad trist inlägg.
Såg iaf säsongs starten på Grey´s idag! Weii. Dubbelavsnitt. Men inget vidare slut..
Nu ska vi invänta C och sedan får vi hitta på något skoj. Undrar vad bara. Hänga i lekparken är inte så kul tycker jag.. Men ute måste man ju vara, när solen skiner.

på gång

Ja nu hoppas jag att det ska fungera med allt, så ska jag börja jobba igen. Känns verkligen som jag börjar jobba hela tiden.. två pass på 3 veckor och sen en sjuk dag och två lediga dagar på det. Så det känns som jag aldrig jobbar. haha

Både bra och dåligt.
Just nu sitter jag med en kopp kaffe och njuter av lugnet. (samtidigt känns det konstigt.) Men barnen är nere på förskolan nu, de skulle ta skolkort i dag. KL 9 och det fick de ju inte missa. Samtidigt skulle M passa på att vara där och vänja sig, igen.. I morgon ska hon vara där från halv tolv till 3 och på frdega blir det från 9 till 3. Så hon måste ju komma in i rutinerna igen nu.

Igår köpte jag en jätte söt höstmössa på Kappahl. Hittar ingen bild på nätet dock, men jag hade fått ett tips på någon blogg. Vit mössa med tre blommor fast sydda på sidan. Såå söt. Var tvungen att köpa en tjej mössa till M.. Hittade ingen tunn mössa till G dock? Så han fick två tunna från MAxi.. Ville köpa matchande mössor, men jag har inte hittat några på nätet. Och nu är ju hösten här så det fick bli omachande och antigenus mössor :-)

Kanske hittar tjockmössor som matchar. Men det tvivlar jag på för jag har hittat den perfekta till M..
En didriksson, den vi har provat var starkt lila. Lite mindre blå än denna. Knöppning så den lilla marodören inte kan ta av mössan och slänga bort den ;-)
G däremot känns lite stor för denna om det inte blir 26 - kanske?