En vecka och två dagar

Den här killen har nu slutat med sin välling!Har inte fått någon välling på en vecka och två dagar. Frågade de tre första kvällarna men har inte frågat efter det :-)
På bilden har moster Therese lekt frisör och klippt G, han gillar det inte. Och jag tror att han fått hår i munnen oxå :-)

Bebis-sug

Guuud vad jag är bebis sugen.. Trodde inte att jag skulle känna så här, visst det kan bero på omgivningen oxå. Massor av gravida och bebisar i omlopp nu. Från start till bebis. Och man blir ju påmind om hur det är, visst jag tänker på de där härliga rosa fluffiga minnena.. (inte på viktuppgång, inte på foglossning från helvete, inte på tröttheten eller illamåendet.)

Jag tänker på när man känner bebisen för första gången. Men framför allt tänker jag på den där nya bebisen. MYS. 
(inte på såriga bröstvårtor, inte på hormoner, inte på bebis som skriker mer och sover mindre)
Men det är ju så det är, livet. Och visst är det coolt att man kan göra barn?! (ok alla kan inte gör det men alla barn är ju gjorda på ett eller annat sätt..) :-)
Men nej jag ska inte ha någon bebis, just nu. Fast jag vill åh gud vad jag vill..
En liten sån här kanske?!
Mina Älsklingar. M är bebisen på de två bilderna till vänster och G på de två till höger :-) Men det kanske syns? M var ju blond från födseln ;-)

Rubrik

Har ingen fantasi och inget att uppdatera i bloggen egentligen. Trodde det skulle bli en låång och härlig sommar med start i maj, men idag var det mulet och kallt.. Blivit van att ha lite kläder på sig nu.

M älskar mimmi, har jag sagt det?!
Idag ville hon se på film, hon brukar vilja det. Då ber hon om mimmi och ger mig en dosa :-) Men idag tyckte jag att de kunde se på något annat, Robotar tex.
Då säger M; näää Bota, annan mimmi. Kan man säga att det är en fyra ordsmening eller är det två tvåordsmeningar ;-)

Lillskruttar pratar så mkt, det är så kul. Först sa hon bara ett ord i taget men så helt plötsligt säger hon bara två ordsmeningar. Förutom några 4 ordsmeningar.
Vi badade i pool under veckan och M gick upp ur vattnet. C ropade på henne och då svarade hon; Näää kakka.. Gissa vad det betyder?!

Duktig flicka som gå ur vattnet innan hon ska kakkka ;-)
Nä nu ska jag njuta av nytränad kropp i soffan med bäste C och Game of thrones :-)
Ciao