nedtrappning

Jag försöker ju trappa ner amningen och trappa upp maten. Men just nu ser det ut så här:
Hon äter några skedar mat, sen slutar hon öppna munnen, så hon får en "slurk" bröstmjölk. men då äter hon lika länge som om hon inte fått nån mat innan..
DÅ minskar ju inte mjölken heller?!
i lördags var hon hemma med C medan jag fixade lokalen och då höll jag på att sprängas och hon höll sig vaken till jag kom hem och ammade henne..
Men sen finns det stunder på dagen som hon inte vill äta bara bitas. Så jag vet inte hur jag ska bära mig åt?! hon äter ju inte på flaska heller. Och jag oroar mig faktiakt för att hon inte äter tillräkligt av den vanliga maten.. Vill ju inte banta min lilla tjockis :-)
Snart är det bara en månad kvar tills jag börjar jobba.. Och just nu är mjölkproduktionen lika som innan, känns det som iaf. SÅ idag ska hon inte få bröstet efter lunch. (aj aj aj) men det får gå. Sen kan hon få en slurk innan hon ska sova middag. iaf.
Nu blir det lunch för skruttan :-)

Eget

Jag gillar att göra egna saker, pyssla lixom. Har varit lite mer scrapbooking för min del. Men för ett tag sen pratade jag med Zanna om alla olika tavlor som finns på nätet. Oftast mammor som gör tavlor och sedan säljer dem. Det finns namntavlor och & tavlor m.m.
Z har mer efrarenhet av photoshop så hon har gjort egna tavlor i där. (jätte fina) Själv har jag inte lyckats och mitt tålamod tar slut och så skiter jag i att göra en tavla ;-)
Men nu har jag lyxats.. Gjorde en tavla med citat från sex and the city.

"When  real  people

Fall  down  in  life.

they get right back up and

keep walking"

Men jag gav bort den och hann inte ta en bild så klart ;-) Kul, tycker jag iaf. JAg snodde ju inte bilden från sidan utan jag inspirerades :-) Det måste man ju få göra?

Nu har jag skrivit ner texten till Om du lämnade mig nu, av winnerbäck.. Gud vad fin den är :-)

Helgen

Känner att jag måste uppdatera, men då blir det så mkt text så jag kör bilder i stället :-)
I lördags var det namngivningscermoni:
I söndags var jag till barnmässan med G:
Några bilder från vår helg. :-)