Död

ahh jag känner mig död. Efter en kväll på sjukan. Avslutades med huvuvkapning på hög nivå. Vad ska man säga?! Döda den nya sköterskan, innan hon känner sig hemmastadd..
Kommer jag sova i natt? kanske. Är ju sjuk trött. Men samtidigt snurrar det i mitt stackars huvud.

Första gången

Idag firade vi morsdag, första gången som jag firar som två barnsmor :-) 3:e gången oxå tror jag :-) Första morsdag när G var 4 mån då fick jag ett hjärta av guld. 2:a fick jag en cyckel. Och Kanske har jag räknat fel, kanske fick jag inget förra året? För jag kan inte komma på. Men 08,09,10 och 11 blir ju F Y R A, morsdagar :-)
Iaf, idag fick jag en parfym :-)

Estée Lauder Beyond Paradise

"Fantasifulla toner av apelsinblomma, hyacint, orkidé, jasmin och persika ger en tropisk doft som för tankarna till en värld fylld av optimism och underverk."


Den doftar mycket bra, men då är jag ju skittråkig för jag sa till C att jag ville ha en parfym och att han fick välja på två. Denna och burrberry pink.. Men men. Min senaste parfym har blivit gammal, och jag har inte använt nån doft under graviditeten. För jag mådde illa av den då.
Denna hade jag för 7 år sen, då C och jag träffades. Men den försvann från butikerna så det har varit skit svårt att hitta den igen.. Det är en tyngre doft som egentligen passar mig bäst, en het sommar natt. ;-)

Så nu behöver jag ju en dag doft oxå. Eller inte då jag jobbar på sjukhus och då får man inge lukta nått ;-)

Fredagsmyyys

Åh vad gött det är med fredag, när man jobbar (och är ledig lördag och söndag då förståss.) Även fast jag var tvungen att vara hemma onsdag och torsdag så är jag dötts trött nu. Var en rörig dag trots lite att göra, men ibland känns det jobbigare att få en helhets syn på allt då, eller? (tappr typ tråden oxå när jag ska skriva.. )

Idag blir det lugn för oss, ovanligt?! Längtar tills barnen somnat, en ligger och ser på ipoden och en rullar runt i sängen. Men snart så sover de små. Då blir det cocacola i glasflaska till mig och godis till mig ;-) C kör ju strikt nu, så han får vara utan. Men vi ska se på film oxå, blir True grit. Får se om jag hålle rmig vaken, men åh andra sidan har jag aldrig somnat till en film förr, så idag blir nog inte första gången.

TREVLIG HELG! 
Hoppas alla underbara mammor får en trevlig morsdag oxå. (Måste ju fira sånna trevliga dagar, med extra uppvakting till mamma)