3 ledig

Tillbringar min 3 ledighet med att vara skit förkyld. Helt täpt från halsen och upp. Öron, näsa och bomull i hjärnan ;-)
Hosta från hell oxå, får försöka åka till apoteket och handla nått. 

Inte kul att vara sjuk och bara få äta LCHF heller. Kolhydrater vill jag gärna ha som sjukling. Men men. Sambon hade läst på lite i natt och eftersom vi äter LCHF i viktminskningssyfte så kanske man kan få äta en kolhydrat rätt i veckan, typ på lördagar. För många hade det fungerat, jag triggas inte så lätt så jag ska kanske försöka. Nu ska jag leta kurerings tips på nätet.. För vila är lite svårt att få till som småbarnsförälder..

Men hallå

Jag blir så trött på mig själv, men just nu känner jag mig velig. En röst i mitt huvud säger just do it, men de andra röstena säger nått annat. Jag pratar om träning och anläggning i synnerhet.

Har kort på SATS som jag inte använder, kommer använda det mer om jag byter eller uppgraderar till stan oxå. Tror att priset för Livskraft ligger på samma som sats. På sats kan man inte boka pass, de har nästan samma typ av pass om man väljer stan. Så jag vet inte. Om jag ska byta, uppgradera eller säga upp det och spara flera hundringar i mån.

Men kommer jag träna UTAN kort?! Kan ju träna hemma men gör jag det nu? nej jag slappar. Latar mig. Jag vet ju att jag skulle kämpa på mer på ett pass än jag skulle göra hemma. Så är det ju.
Två av mina kompisar tränar på SATS men C säger att jag inte ska bry mig om det.. Och visst det är ju rätt. Men samtidigt är det ju sjukt trisst att träna ensam hela tiden, känner mig så malplacerad då. Fast jag har gått i väg själv.

LCHF

Blir du provocerad, om jag äter LCHF? Det verkar nästan så, om man säger att man inte äter godis, blir folk stötta och säger varför inte?! Jag äter LCHF, säger jag. Då ska det diskuteras hurvida LCHF är nyttigt, bra, osv.
Undrar vad folk hade sagt om jag svarat, jag äter viktväktar mat. 

Blir trött på att alla ska ha åsikter om maten. LCHF betyder inte att jag dricker grädde till frukost och sen äter 500 g smör om dagen eller ratar grönsaker. Som vi äter nu (C har ju ätit strikt LCHF länge och sen LCHFaktigt ett tag) så äter vi faktiskt nyttigare än tidigare, för nu äter vi massor av grönsaker. (godkända så klart) Frukt saknar jag inte för det åt jag knappt innan. Godis saknar jag inte heller, men jag saknar smörgåsar. Gud vad gott och det är ingen idé att ersätta mackan med fejkmacka, blir ju inte gott.

Det som är trist är att vikten inte förändrat sig så mkt på dessa 3 veckor. Men jag tycker att magen är lite midre.. Sen så ska jag börja träna oxå svårt med motivationen.. Men jag vill bli smal, vältränad och snygg så klart vem vill inte det?! Orkar bara inte...