Fredag den 13:e

Vaknade tidigt för att gå till förskolan och fira lucia. Barnen gick luciatåg, ute kl 7.30.
Var ganska många barn som inte var så glada denna kalla morgon.
 
 
 
Det är inte lätt att ta bild på 3 årig teater apa ;-) Står väldigt sällan still och gör hon det ska det grimaseras.
 
 
Eftersom barnen var ute och vi inte hittade M luciaklänning från förra året, valde vi att låta M ha en tomtetröja på sig under jackan. Jag tycker det är trist att köpa xtra stora kläder för att få över dom över utekläderna. G ville absolut ha sin pepparkakströja över jackan, "för så hade  alla andra." 

Idag är G på dagis utan lillasyster. Han kommer gå 25 h/vecka nu, och M kommer gå 15h/v. G ska träna på att vara ensam på dagis, han är ganska bunden till lillasyster, han är lite blyg och då låter han M gå i täten. Svårt att uppmuntra honom när hon är med. Så då delar vi lite på dem, plus att G får övning i samspel och språket, Han har svårt att komma in i leken/gruppen när han varit hemma 4 dagar. Sen har han ju problem med språket, men det har blivit bättre. Sen får han ju möjlighet att öva inför skolstarten. Då går man inte 15 h /veckan.

M sa inget när vi gick hem från dagis och G stannade kvar. Om han sa nått det vet jag inte för jag var redan ute med M. C fick följa honom in. 
 
1 Pillan:

skriven

Går de på samma avdelning?

Svar: Jepp, de går på samma. Hade varit bättre att dela på dem egentligen, men jag var tydligen konstig som tyckte de ;-)
Jolie

2 Monika:

skriven

Vad skönt att det gick igenom :) hoppas det går bra men det tror jag absolut det kommer göra 😊. Är absolut bra att sära på syskon så de får skappa sin egen identitet.
Kram 🌺

Kommentera här: