nedtrappning

Jag försöker ju trappa ner amningen och trappa upp maten. Men just nu ser det ut så här:
Hon äter några skedar mat, sen slutar hon öppna munnen, så hon får en "slurk" bröstmjölk. men då äter hon lika länge som om hon inte fått nån mat innan..
DÅ minskar ju inte mjölken heller?!
i lördags var hon hemma med C medan jag fixade lokalen och då höll jag på att sprängas och hon höll sig vaken till jag kom hem och ammade henne..
Men sen finns det stunder på dagen som hon inte vill äta bara bitas. Så jag vet inte hur jag ska bära mig åt?! hon äter ju inte på flaska heller. Och jag oroar mig faktiakt för att hon inte äter tillräkligt av den vanliga maten.. Vill ju inte banta min lilla tjockis :-)
Snart är det bara en månad kvar tills jag börjar jobba.. Och just nu är mjölkproduktionen lika som innan, känns det som iaf. SÅ idag ska hon inte få bröstet efter lunch. (aj aj aj) men det får gå. Sen kan hon få en slurk innan hon ska sova middag. iaf.
Nu blir det lunch för skruttan :-)
1 Jessica:

skriven

Tryck ut överskottet bara då du inte ammar så kommer de ställa om sig och minska mjölken.. Hoppas hon snart vill äta mat riktigt.

2 en liten del av mig:

skriven

Ja du...när det kommer till amning, så har jag inga råd:( Men jag förstår att du blir stressad av det, eftersom du ska börja jobba snart;/

3 Tina:

skriven

ja till hösten kanske jag kan hoppa in och jobba lite då och då, jag tror det kan vara roligt :)

vet inte hur länge jag ska va hemma än faktist, har riktat in mig på ett år till att börja med så får vi se sen när det närmar sig att det där året har gått :)

Kommentera här: