Hårresande

Vad ska jag göra med mitt hår?!
Gillade kortkort hår. Men saknar mitt långa hår!

Vill ha långt hår nu.
Eller?
Orkar inte hålla på att klippa håret så ofta som rakat hår kräver. Typ var 5:e vecka.
Men spara ut kort, hur gör man?
 
Ser ju helt fruktans värt ut nu. Ska man se ut så tills det blir långt`?

 

Hade en tanke på att klippa fina frisyrer under tiden, men går det? Tar det längre tid att spara ut då?

Hjälp?!
1 C:

skriven

Jag hade väl typ sån frisyr som du hade/har i slutet på januari- nu är mitt hår så jag kan sätta upp det igen med enbart 2 nålar på sidorna! Jag har haft bra frisyr hela tiden tycker jag, har klippt mig en gång i somras om jag minns rätt!

Jag klipper mig hos Saxarna på Kronoparken(!) Camilla där är specialist på att fixa bra frisyrer under utväxt tycker jag :-)

Mitt hår växer dock väldigt fort...men låt det växa o känn efter :-)
Kram!

2 Anna:

skriven

Tycker alltid du är jätte fin i håret på alla bilder. Det superkorta håret passar dig väldigt bra. Men ska du spara är mitt tips att klippa dej ändå för annars blir det olidligt :)

3 Elin - Livat på torpet:

skriven

Tycker du ser ut att vara jätte fin i håret på bilden! Och nackdelen med att klippa kort är väl allt "jobb" att spara ut det om man nån gång får för sig det ...

Haha, japp det är hans älskade mimmi! Han har verkligen varit smått "besatt" i henne. Nu har det dalat lite, men fortfarande får hon sova med han i sängen :)

4 Kristin Nygren:

skriven

Jag tycker att du är fin i det korta. Jag håller själv på att velar, kort eller långt:) Det är ju snyggt med kort men trots att man alltid säger att det inte är så mycket jobb med det, så tycker jag ändå det. Långt går ju alltid att sätta upp i en tofs.

Svårt!

Kram Kristin

Kommentera här: