Drömmar

Åh jag vill flytta. En liten 3:a för fyra personer och tre katter, är lite trångt. Speciellt nu när M börjar bli störd av oss och vi av henne.. Hon vaknar lätt och väcker oss lätt. Härom natten stod hon i sängen och morrade, tror nästan att hon härmade pappan som snarkar en hel del.. :-)

Trist när jag lägger mig för att läsa och helt plötsligt är hon vaken, då kan jag inte fortsätta läsa för då ska hon upp.. Tillbaks till boendet, vi har en sliten lägenhet och det skulle vara trevligt med något frächare. Har suttit på hemnte och drömt lite. Men en sjuksköterska med 80% och en student kan knappast få något större hus lån. Och husen här omkring kostar ju en del. Sen vill jag inte köpa ett hus som måste renoveras för flera miljoner. Dessutom vill jag inte bo upp hela lönen heller.
KBAB har ju byggt nya läght i orrholmen och de kostar, tror att en två kostar 6500 och en fyra ligger runt 9000. Det är ju hela C studielån.. Mkt pengar till en hyresrätt, skillnad om man betalade de pengarna till "sig själv".

Men samtidigt orkar jag inte bo i detta rått bo länge till. Så vad göra? 4 or är det ju brist på eller?