Att fylla år

Idag är det min dag. Min födelsedag. I dag fyller jag 31 år.
Knappt så jag fattar det själv, kanske gör det om jag skriver det fler gånger?!

31, 31, 31

Har nog fastnat på 28. 
Behöver inte bli äldre än så.
28 låter mkt bättre, eller hur?

Usch. Känner mig gammal eller inte jag är gammal, men när någon säger hur gammal jag är så känns det, gammalt.
 
1982 motsvarar Hundens år.

Hundar är lojala, trovärdiga, barmhärtiga och alltid redo att ge en hjälpande hand. De försvarar alltid familj och vänner då de baktalas, men kan bli besviken ibland då tjänsterna inte uppskattas och åtgäldas. Trots sin vänliga natur vägrar de ibland se varningar gällande deras eget uppförande mot nära och det kan leda till problem. Hundar blir endast arga av godtagbara orsaker, men de är inte långsinta. Hunden spelar alltid efter reglerna och är ärlig. Hundar är raka och med dem är det antingen svart eller vitt, har du väl vunnit dess förtroende har du en vän för livet. 

Hundar arbetar alltid mycket hårt och är intelligenta. De är mycket privata och är bra på att behålla diskretion och lyckas bra inom yrken som t ex juridik och psykologi, ofta områden som kräver en hög moral. De uppskattar inte status och eftersträvar inte att vara i centrum, de står alltid med två fötter på jorden. Hundar är välbalanserade och kan kombinera ett hårt yrkesliv med ett stabilt familjeliv. 

Familj och hem värderar hunden allra högst. De är känsliga och lättsårade, därför är de extremt privata och undviker att öppna sig för mycket. Däremot är Hunden överlag glad och lekfull, den gillar att underhålla andra. Men den kan stundtals vara pessimistisk och orolig, ibland behöver den stöd och hjälp med att hitta tillbaka. 

Jag vet töntigt, men lite kul.
Jag tycker flera egenskaper passar på mig :-)
 

Kommentera här: