Drömmar

Åh jag vill flytta. En liten 3:a för fyra personer och tre katter, är lite trångt. Speciellt nu när M börjar bli störd av oss och vi av henne.. Hon vaknar lätt och väcker oss lätt. Härom natten stod hon i sängen och morrade, tror nästan att hon härmade pappan som snarkar en hel del.. :-)

Trist när jag lägger mig för att läsa och helt plötsligt är hon vaken, då kan jag inte fortsätta läsa för då ska hon upp.. Tillbaks till boendet, vi har en sliten lägenhet och det skulle vara trevligt med något frächare. Har suttit på hemnte och drömt lite. Men en sjuksköterska med 80% och en student kan knappast få något större hus lån. Och husen här omkring kostar ju en del. Sen vill jag inte köpa ett hus som måste renoveras för flera miljoner. Dessutom vill jag inte bo upp hela lönen heller.
KBAB har ju byggt nya läght i orrholmen och de kostar, tror att en två kostar 6500 och en fyra ligger runt 9000. Det är ju hela C studielån.. Mkt pengar till en hyresrätt, skillnad om man betalade de pengarna till "sig själv".

Men samtidigt orkar jag inte bo i detta rått bo länge till. Så vad göra? 4 or är det ju brist på eller?
1 Melanie:

skriven

ja vad ska jag säga, vi sitter väl i typ samma båt egentligen. Den 3an vi flyttar till nu, vet vi ju inte är något "för alltid" boende, då det faktiskt bara är en trea på 76 kvm. Men det var vad vi fick tag i nu liksom. Och nej, det är inte roligt att bara bo upp pengarna. Visst får vi det, konstigt nog, att gå runt nu med en hyra på nästan 10 000 kr. MEN, då blir det heller ingenting över. Man vill göra mer än att bara BO upp pengarna som du säger!Och huspriserna är ju ett skämt, jag menar...flera miljoner och ofta är det ju ändå mkt man ska göra. Och lägenheterna som säljs numera och ju också svindyra. Man får ju inte en bostadsrätt, 4a för under miljonen i utgångspris liksom. Om den inte är riktigt sleten förstås, men det vill man ju inte heller ha...Ja jag förstår erat dilemma och vi känner precis likadant. Det är inte lätt idag alltså. Men vi får se hur det blir för oss framöver. Just nu känns det bara väldigt skönt att flytta till en lägenhet, lite mer utanför stan, som bara kostar 6000 kr i månaden. :-)

Kommentera här: